Gnalift Asansör Mühendislik | İstanbul

Yük Asansörleri

Ağır Yüklerinizi Taşınmasını Gnalift İle Kolay Hale Getirebilirsiniz

Gnalift Asansör Mühendislik olarak en ağır yükleri olduğu kadar en hafif yükleri de aynı hassasiyetle taşıyacak kabinleri üretmekteki titizliğimiz herkes tarafından bilinmektedir.Fabrika, depo ya da otoparklarda kullanılmak üzere tesis ettiğimiz tüm asansörlerimiz ağır ortam şartlarında başarıyla çalışır.

Yük asansörleri çift hızlı olarak yapıldığı takdirde; yüke bağlı olarak kat seviyeleme hataları meydana gelmektedir.Bu sebeple bizler yük asansörünüzün ihtiyacınızı net olarak karşılayabilmesi için genellikle hız kontrollü (inverterli) olarak uygulamaktayız.

Eğer kuyu üzerinde makine dairesi için uygun bir yer bırakılmadı ise küçük bir odacık ile beraber orta yükseklikteki tesisler için hidrolik tahrikli yük ve araç asansörlerini uygulamaktayız.Hidrolik asansörler elektrikli asansörlere göre daha sessiz çalışırlar.

Gnalift Asansör Mühendislik olarak bizler asansörünüzde ne taşımak isterseniz ihtiyacınıza göre yüksek teknoloji ürünleri olan asansörleri hizmetinize sunmaktayız.

Kapılarımız ise isteğe göre üretilen istenilen yükseklikte ve genişlikte yarı otomatik veya tam otomatik olabilir.

Yük ve Araç asansörlerinde özellikle zeminin kaymaz malzemeden seçilmesi gerekmektedir. Bu sebeple Gnalift Asansör Mühendislik olarak kullanmış olduğumuz yük asansörü kabinleri, yüksek kapasiteli tekerlek yüklerine karşı destek sağlamak için taban kısımları ilave özel malzemeler ile güçlendirilmiştir.Kabin duvarları ise istediğiniz herhangi bir RAL renginde boyanabilir.