Gnalift Asansör Mühendislik | İstanbul

Sedye Asansörleri

1250 Kg, 1600 Kg, 2000 Kg ve 2500 Kg Taşıma Kapasitesine Sahip Hasta Nakil Asansörlerimiz.

Ameliyathaneye çıkan bir hastanın asansörde kaldığını düşünebilir miyiz? Bizler Gnalift Asansör Mühendislik olarak bunu düşündük ve uyguladığımız sedye asansörlerini A kalite malzemelerden oluşturduk.

Hijyenik şartlara dikkat edilmesi gereken sedye asansörlerinde paslanmaz çelik kabin içi kaplamaları, antibakteriyel taban malzemeleri seçilir.



1250 Kg, 1600 Kg, 2000 Kg ve 2500 Kg taşıma kapasitesine sahip olan Sınıf III tam otomatik, VVVF frekans kontrollü kademesiz hızlı sedye asansörlerimiz hastaneler için en uygunudur.Fakat çift hızlı yarım otomatik kapılı asansörlerimiz de bazı hastaneler de yeterli olabilmektedir.

Sedye asansörlerinin tasarım aşamasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus, binalar çok yüksek olmasa da hastaların veya doktorların mümkün olan en kısa sürede konforlu bir şekilde ilgili katlara ulaştırılmasıdır.

Gnalift Asansör Mühendislik olarak,sedye asansörlerini sadece yetkili kişilerin kullanması istenirse, özel optik kart okuyuculu sistemlerimizle bu isteği yerine getirmekteyiz.

Sizleri Gnalift Asansör Mühendislik eşsiz konfor ve güvenine davet ediyoruz.